Saturday, September 15, 2012

Tanpa Follower siapalah kita

Assalamualaikum  kepada semua, 

Follower adalah antara orang terawal yang akan aware tentang update kita. Tahap kepantasannya adalah sebanyak sesaat selepas kita tekan butang publish. Follower adalah sangat penting bagi blog-blog yang baru ingin menonjolkan diri di dalam dunia blogging ini seperti kisahsigemok.com pun begitu. 

Kepada anda semua yang baru-baru seperti KSG, KSG memohon anda menghargai follower-follower anda.   Tanpa follower, siapalah kita yang kecil dan nipis ini. Takut-takut lemas di lautan blogger yang terdapat di dunia ini. Follower-follower ini boleh diibaratkan customer tetap untuk blog kita dan anda pasti tahu layanan yang bagaimana perlu diberikan. :) 

Kepada blogger yang telah follow www.kisahsigemok.com, KSG ucapkan ribuan terima kasih. Tanpa anda siapalah KSG. :)


Terima Kasih 

Nota Kaki: Sila baca entri yang terdapat di list tepi blog ini dan juga boleh baca yang popular di footer blog ini. :)

23 comments:

  1. betul....tiada follower siapalah kite..:d

    ReplyDelete
  2. Tapi agak sukar nak cari follower yg setia ngan kita...

    ReplyDelete
  3. follower pun sebahagian daripada pembaca jugak..kalo takde follower sape yg nak baca entri kita..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul..walaupun kebanyakkan juga blogger.. tapi mereka juga pembaca.. :)

      Delete
  4. eh eh. kite newbie gak, mohon tunjuk ajar! kihkih :p

    ReplyDelete
  5. our follower is our reader :)
    kena seimbang jugak antara dua tuu .

    btw , mun dah masuk kan KSG dalam bloglist :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks.. rasanya blog cik mun pun dah masuk.. :)

      Delete
  6. salam ukhwah =)
    qiela singgah follow awk =)

    http://noraqilahjohari.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. tanpa KSG.....
    penjelajahan alam maya remy enggak berseri.....!

    ReplyDelete
  8. wah...

    aku amat hargai follower tau.
    ape2hal, aku dah masuk kat bloglist aku

    http://www.khairilmazri.com

    ReplyDelete
  9. tanpa kamu siapalah saya hehehehe :)

    ReplyDelete
  10. hehe , tulisan awak oke lahh :) btw , saya follow sini juga .

    ReplyDelete
  11. nope lah kalau follower beriban tapi kalau baca blog kita pon sekali time follow je buat apa kan, saje nak penuhkan follower bek tak payah meh baca ni Follow biar ikhlas

    ReplyDelete

Assalamualaikum! Hai! Terima Kasih kerana sudi meninggalkan jejak anda ;)