Friday, February 24, 2012

Jom Naikkan Trafik Blog!


Hai semua,

Aku saja try2 join segment dari blog bicaramakdara.com ni. Aku rasa best aku join, kalau korang ada segment atau pun contest boleh lah letak kat comment. Kalau mampu, aku akan join. jangan risau kisahsigemok jarang mengecewakan. huhuhu..

Ok2, nama kisahsigemok dipilih kerana kegemokkan ilmu yang melampau di dalam post blog ini. (Poyo x?) hahaha. Hmm..aku sentiasa cuba memberi content yang best, cute dan membuatkan korang ingin klik post itu berkali2. hahaha. (hmm..) aku akan try publish sebanyak mungkin post di dalam blog ini setiap hari. Kepada yang nak follow saya dipersilakan, saya akan follow blog anda semula. (sila tinggalkan bayang anda di bahagian comment)

Entri-entri Kisahsigemok banyak berkisahkan perkongsian hobi si gemuk, info-info yang jarang orang tau, Review tentang tempat2 yang telah dikunjungi aku, event-event yang menarik yang korang boleh kunjungi dan banyak lagi. Saya mempunyai kerjaya yang memaksa saya sentiasa keluar dari office so saya selalu jumpa tempat2 menarik.Aku juga bercadang untuk membuat lebih banyak review event, nak saya promote dan review event korang? (Bleh, just contact saya di ruangan comment entri ini di bawah).

15 comments:

  1. Terima kasih kerana sudi join.. mak dara telah pun senaraikan semua yg telah menyertai segmen ini @http://www.bicaramakdara.com/2012/02/senarai-blogger-yang-mahu-blog-mereka.html.. lepas itu bolehle kita terjah ramai ramai dan naikkan traffik bersama sama =)

    ReplyDelete
  2. hye..errah singgah sini..salam perkenalan

    ReplyDelete
  3. salam ziarah, dari segmen yang sama dah follow

    http://kuchentabelog.blogspot.com/2012/02/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  4. Salam,

    Hi, sy Erin dr http://joinsharefun.blogspot.com

    :)

    ReplyDelete
  5. tak sempat join segmen ni tp tetap dtg kasi up traffik

    http://mylovely-fieda.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. hai!aira dr segmen..do follow u!jemput komen entry n follow..huhu
    http://airashahiraazmi.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Arol Mubin datang terjah blog nie! Tak sempat nak join, tapi tetap nak terjah jugak! Hehe. :D

    ReplyDelete
  8. Up traffik disini!
    http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2012/02/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  9. hye,errah dtg n follow..from segmen yg sama.salam perkenalan

    ReplyDelete
  10. upkan traffic awk...dr segmen yang sama...http://almiraalwani.blogspot.com/2012/02/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  11. Awyn pun join segmen Mak Dara. Dtg sini up traffic dan follow. Bytheway, awyn suka header blog :)

    ReplyDelete
  12. mlAwat dari segmEn yAng sama...dA follow cni :)

    ReplyDelete
  13. Datang up kan traffic!

    Mr. E'raz Fadli :-

    http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/02/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  14. slm, baru sempat singgah hari ni..up trafik anda.

    ReplyDelete

Assalamualaikum! Hai! Terima Kasih kerana sudi meninggalkan jejak anda ;)