Friday, September 7, 2012

zyraroxx: follower datang bertubi-tubi



Ini adalah sebuah segmen yang dibuat atau dicipta oleh zyraroxx. Hari ini rasanya dah ramai ping tentang segmen ini. Blog-blog yang KSG follow banyak yang dah join. Oleh itu, KSG pun terfikir untuk join sama. Bolehkan?

Follower untuk blog ini masih sedikit sangat. Yang masih teguh dan setia dengan kisahsigemok.com hanya 178 follower. Yang like facebook Kisahsigemok.com (KSG) pun masih 2 angka. Kepada yang terbaca entri, boleh singgah-singgah like. Ini adalah warkah pendek KSG bersempena zyraroxx: follower datang bertubi-tubi. Agak-agak ada ke yang sudi follow blog ni. :)

p/s: Jangan lupa baca entri yang lain ya? :) 

80 comments:

  1. whee thanks sudi join ^^
    done folow, heheee

    insyaAllah klau ksg rajin bw mst nnt ramai folowers ;) pecayalah :D

    nk mudah lg pegi ke senarai geng lain yg join jgk, so nnt dorg mst dtg dan folow ksg blk kan kan kan ;)

    ReplyDelete
  2. Salam kenal buat empunya blog.. singgah dari segmen yg sama.. i follow u ^_^

    http://aetyhasteja.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks..sebentar lagi saya singgah sana plak..

      Delete
  3. Join2 jgn x join...moge bertmbh follower nya !
    Btw done follow you here ! :)

    ReplyDelete
  4. oh ...momoy dah follow
    follow jika sudi yer

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rasanya dah follow blog momoy, xpe nanti check blik.. :)

      Happy blogging..

      Delete
  5. salam ukhwah .. wah, rajinnye si gemok join segmen kan .. btw , header blog ni hensem ..! :'D

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam, xdelah.. biasa-biasa je.. thanks ..

      Delete
  6. hai done follow u back, salam kenal
    http://asmarpunyablog.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. tak sempat updated entry..blogrunning sini.. done follo u back!

    selamat bersegmen..
    jenguk2 lah selalu blog buruk saya ye..

    http://ohgadisitu.blogspot.com/2012/09/kisah-hidup-seorang-remaja-hebat.html

    ReplyDelete
  8. salam perkenalan. sbnrnya saya x join pun sgmen ni. saje tumpang blogwalking. heee =) jemput singgah ke blog saya yeee...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sila-sila tumpang.. tiada masalah :)

      Nanti singgah blog awak pula..

      Delete
  9. sara dtg dari segmen yg sama n follow :)

    ReplyDelete
  10. hai ..
    eycha dari segmen y same ...
    selamat berkenalan

    http://naksusu.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    ReplyDelete
  11. Ops typo plak.. Balas Kunjungan Dan follow sini..

    ReplyDelete
  12. Hai asyraf, datang follow awak. Thanks for following me :)

    ReplyDelete
  13. Thanks sudi singgah Nakhoda Nurani`
    Membalas kunjungan & Follow sini :-)

    ReplyDelete
  14. datang membalas kunjungan :)

    http://redscarz.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    ReplyDelete
  15. haii . balas kunjungan n done follow ! :) http://nanitheawesome.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    ReplyDelete
  16. #203 . thanks singgah blog saya :D done follow you

    ReplyDelete
  17. hye . balas kunjungan awak . follow u :)

    ReplyDelete
  18. dari segmen yg sama!!singgah sini balik tau^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok :).. jangan lupa like fanpage dan follow ya?

      Delete
  19. singgah dr segmen sama.. :)

    http://mi2-bluebird.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    ReplyDelete
  20. salam syawal dan salam perkenalan...datang dari segmen zyra =)

    http://qurratulain-pagaremas.blogspot.com/2012/09/blog-post_9.html

    ReplyDelete
  21. #211 . dah follow sini :) timekasih sebab folow blog izzah .

    ReplyDelete
  22. datang dari segmen yg sama :)

    http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi..dia pun ada..selamat datang cik rongoks..:)

      Delete
  23. dtg membuat kunjungan balas dan follow sini..salam kenal

    ReplyDelete
  24. hi acap, dtg follow balik. :))

    *suka hati ja pgil acap. haha

    ReplyDelete
  25. Salam..dari segmen yg sama..
    jempot follow Jaja blik..
    http://jajasutera.blogspot.com

    ReplyDelete
  26. meriah meriah semua yg join segmen ni

    ReplyDelete
  27. salam,dobe follow!
    dari segmen yg sama.sudi lah jengah blog kita

    ReplyDelete
  28. salam perkenalan . nice blog, jom follow dan ber bw
    http://daliladanblog.blogspot.com/2012/09/zyararoxxfollower-datang-bertubi-tubi.html

    ReplyDelete
  29. Assalamualaikum..:)

    Dari segmen yg sama... sambil follow..baca entri blog (:

    ReplyDelete
  30. Salam kenal..dari segmen sama dah follow kamu #224..
    jemput follow blog saya pula(^_^)..
    http://ibuafinaazfar.blogspot.com/2012/09/segmen-zyraroxx-follower-datang-bertubi.html

    ReplyDelete
  31. salam perkenalan. dtg dr segmen yang sama. dtg jenguk dan follow awak kat sini. jemput ler ke blog saya yang biasa2 tuh. huhuhu :)

    http://nurputribatrisyasuri.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    ReplyDelete
  32. Datang terjah dari Segmen Geng ZyraRoxx Yang Ohsemsz..! ;)

    http://www.erazfadli.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    ReplyDelete
  33. salam menerjah dtang dari segmen yang sama singgah sini pulak

    http://dunia-iekafarhana.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    have done follow you

    ReplyDelete
  34. Salam perkenalan.. Balas kunjungan anda sambil follow..

    ReplyDelete
  35. Hello there! I'm coming from the same segment..:) Lets view my latest entry! Cool! http://www.aimisyahirah.com/2012/09/selamat-pengantin-baru-buat-qariah.html

    ReplyDelete
  36. datang terjah dari segmen yg sama..
    dah follow sini...

    http://pening-pala.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    ReplyDelete
  37. Done follow your blog :) Meyh laa singgah blog itew .

    http://luahanhatisifiniey.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    ReplyDelete
  38. bw sambil follow ~

    http://sampaicucuratap.blogspot.com/

    ReplyDelete
  39. Aida pun join segmen yang sama.. alang2 dah terjah nie blogwalking la sekali sebab aida dah follow dah blog kamu :)

    http://www.diarisifroggie.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    ReplyDelete
  40. hye! sy dtg dari segmen yg sama.. sy follow sini..salam kenal... =D

    http://kisahhatiherbalife.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    ReplyDelete
  41. Terjah dari segmen yg sama

    Done follow..

    jemput datang ke blog wa jgn lupa follow n like page fb ..TQ

    http://di-sini-bermula.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    ReplyDelete
  42. Salam dan follow sini #291

    http://www.mylittlewing12.com/2012/09/zyra-roxx-follower-datang-bertubi.html

    ReplyDelete
  43. Hello ! Saya dari segmen yang sama. Saya follow awak ye ! =)

    http://suweets.blogspot.com/

    ReplyDelete
  44. http://cheriteradiatasawan.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum! Hai! Terima Kasih kerana sudi meninggalkan jejak anda ;)