Friday, September 14, 2012

Kesah Cik Rongoks (www.ikapukpuk.blogspot.com) di mata www.kisahsigemok.com

Assalamualaikum kepada semua,

Hari ini nak share sedikit tentang seorang rakan blogger KSG iaitu Kesah Cik Rongoks. Mesti ramai yang kenal blog ini dengan linknya www.ikapukpuk.blogspot.com. Blog ini adalah salah satu blog rujukan KSG diawal kemuncul KSG di dunia blog ni. Ownernya pun friendly orangnya. KSG minat pada susunan blog Kesah Cik Rongoks ini yang tersusun rapi dan senang mata memandang.

Anyway, blog ni baru siap renovation. Baru beberapa hari yang lepas, blog ini muncul dengan header baru yang menampil doodle Mr. Rongoks yang cute tu. Nama tertera di header berubah kepada Mr & Mrs Rongoks. KSG tidak menulis panjang-panjang, sila gunakan masa anda untuk menerjah blog ini. Kepada yang ingin singgah lalu di sana, sila menekan banner di bawah. :)


21 comments:

  1. wah....nie pren together gether remy nie.......
    hai cik rongok!!!

    ReplyDelete
  2. wauu review blog.. rajinnyer KSG..heheh :) bila nak review blog naz...??hahah kidding lol :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..kalau ada masa.. tengoklah nanti.. :)

      Delete
  3. kenal cik rongok nie...blognya pun cantik...

    ReplyDelete
  4. memang sporting ika ni... suke dgn cara die...

    ReplyDelete
  5. sys ika memang rajin bw and komen blog orang :)
    baik pulak .

    bila turn blog kite di - review ? muahaha XD

    ReplyDelete
  6. nampaknya dah takleh nak menggatal dah dengan ika ni.hehehehehe

    ReplyDelete
  7. rasanya wan hazel kan yg design blog cik rongoks tu ;) haha ;) cantikk.

    ReplyDelete
  8. perghhh..blog gua bile lagi?ehh? :p

    ReplyDelete
  9. alaaaaaaaaaaaaa . segannye ! hahaha
    terima kasih daun ketum bak kata MK Syahir . eh ? lalalala

    ReplyDelete

Assalamualaikum! Hai! Terima Kasih kerana sudi meninggalkan jejak anda ;)