Thursday, September 6, 2012

Blog hasrulhassan.com di mata kisahsigemok.com

Assalamualaikum kepada anda semua dan selamat sejahtera :)

Kepada anda semua, mesti ada yang mengenali blog yang bernama hasrulhassan.com ini. KSG terlupa bila KSG menjumpai blog Hasrulhassan.com ini, mungkin hasil dari blogwalking di blog-blog lain.

Balik ke zaman awal-awal KSG memulakan blog www.kisahsigemok.com yang pada asalnya adalah kisahsigemok.blogspot.com, KSG memang kosong dalam dunia blogging ini. Semua benda KSG tidak tahu, tentang cara-cara nak develop, gaya penulisan, apa yang boleh dan apa yang tidak boleh (Pening dan segan tengok blog lain gagah-gagah. Akhirnya, KSG decided cari rujukan di blog-blog lain dan blog Hasrulhassan.com ini adalah salah satu daripadanya.

Selepas dah tengok beberapa entri saudara Hasrulhassan.com ini, KSG decided untuk letakkan Hasrulhassan.com di bloglist permenant KSG. Cuba check dekat tepi-tepi tu. Ini kerana KSG nak senang tengok update Hasrulhassan.com apabila KSG view blog www.kisahsigemok.com ini. Blog Hasrulhassan.com ini, adalah antara blog yang memaparkan banyak tutorial dan tips-tips tentang blogging. Boleh check dekat sini--> Hasrulhassan.com.

Terima Kasih kepada Hasrulhassan.com kerana banyak membantu kisahsigemok.com dengan menyebarkan ilmu-ilmu yang menarik.

p/s: Hasrulhassan.com tak nak review-review kisahsigemok.com ke? hehehe :)

Terima Kasih kepada semua kerana sudi membaca

7 comments:

  1. Hmm ... tak layaklah nak review blog orang ...hehehe... insyaAllah, bila banyak permintaan baru HH akan sedia pertimbangkan.

    ReplyDelete
  2. Layak di mata saya :) hahahaha.. mohon ramai lagi mahu review dari saudara HH

    ReplyDelete
  3. Selamat berkenalan. Saya datang dari segmen yang sama. Dah follow awak..jom la follow saya pula ->>http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/09/bloglist-hasrulhassancom-200-blog.html

    ReplyDelete
  4. blog hasrul hassan ni byk tips yg kita boleh followw.. memang sesuai lah kalau nak tips blogging kat sana kan KSG....

    smart header blog ni.. thumbs up..!

    ReplyDelete
  5. dari segmen sama ..salam kenal
    http://www.jomsinggah.com/2012/09/bloglist-hasrulhassancom-200-blog.html

    sambil2 tu leh tgk giveaway
    http://www.jomsinggah.com/2012/09/4th-jom-singgah-anniversary-giveaway.html

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum dan salam sejahtera.. datang dari segmen yang sama.. Maaf sebab lambat buat sesi berkenalan.. ^_^. saya Owner blog INFINITY. salam perkenalan

    http://lokmanramli.blogspot.com/2012/09/bloglist-hasrulhassancom-200-blog.html

    ReplyDelete
  7. datang sini dari segmen yang sama...

    http://www.mialiana.com/2012/09/bloglist-hasrulhassancom-200-blog.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum! Hai! Terima Kasih kerana sudi meninggalkan jejak anda ;)