Thursday, August 2, 2012

Segmen: Pengalaman Menyambut Kemerdekaan Malaysia

Assalamualaikum kepada semua Bloggers, Readers dan Rakan-rakan,


KSG terasa nak buat satu mini segmen bersempena bulan Ogos atau Bulan Kemerdekaan ini.Segmen ini diberi nama 'Pengalaman Menyambut Hari Kemerdekaan Malaysia'. Banner kat atas itu, KSG buat sendiri tau. Tujuan sebenar segmen ini adalah mengerat hubungan KSG dengan Blogger-blogger lain yang lebih hebat seperti anda semua sambil menyebarkan semangat patriotik kita semua.

Syarat-syaratnya adalah:-

1. Follow blog www.kisahsigemok.com
2. Like FB kisahsigemok
3. Buat entri bertajuk 'Segmen: Pengalaman Menyambut Kemerdekaan Malaysia oleh KSG'.
4. Lekatkan banner yang agak lawa diatas di entri tersebut dan linkkan ke entri ini.
4.Tuliskan pengalaman anda menyambut kemerdekaan di sekolah, di rumah , atau di mana-mana sahaja.
5.Selitkan erti kemerdekaan mengikut pendapat anda (Jika anda rasa perlu)
6.Tinggalkan link entri anda di bahagian komen dibawah ya!

Contoh: erti kemerdekaan untuk generasi baru (Tajuk lain tapi ada point pengalaman dan erti kemerdekaan KSG diselitkan)

Setiap peserta yang join, KSG akan:-
1. Follow blog anda semula.
2. Like Fan Page anda jika ada.
3. Buatkan satu entri setiap peserta tentang pengalaman yang ditulis.
4. Senaraikan semua peserta dan masukkan peserta didalam bloglist permenant kisahsigemok.

Tarikh tutup adalah pada : 31 OGOS 2012 

Terima Kasih kepada yang sudi join :)

 

15 comments:

  1. nanti jaa join ok. ni dah tgh mlm sgt, sesi bw jer. hehe.

    ReplyDelete
  2. menarik :) [lawa header tue^^]

    ReplyDelete
  3. like and follow jer malaz nak join sebab tengah kendali satu contes


    nak join join la
    http://anakjati-kedah.blogspot.com/2012/07/contest-1st-timesaya-nak-kad-raya-dari.html

    ReplyDelete
  4. nanti lieya join ye. :) ade mase mlm nie lieya. :)
    jemput join segmen lieya.
    http://bicarahiduptentangaku.blogspot.com/2012/07/segmen-up-follower-by-lieya-syaira.html

    ReplyDelete
  5. Cantik... Insyallah akan join.. ^_^

    ReplyDelete
  6. wahhhhhhhhhhh! menarik nie awkk...nnt sy fikirkan dulu :)

    ReplyDelete
  7. nak join jugak!!! yeay!!! menariknya...

    ReplyDelete
  8. confirm akak join! yeay!
    p/s: igtkn dpt hadiah cash tadi...

    ReplyDelete

Assalamualaikum! Hai! Terima Kasih kerana sudi meninggalkan jejak anda ;)