Friday, August 3, 2012

Buah tangan Istimewa dari Masterchef Shahriah Abdullah

Assalamualaikum kepada semua Bloggers, Readers dan Rakan-rakan

Hari ini KSG telah menerima buah tangan istimewa daripada Masterchef Malaysia Musim 1 dan juga rakan bloggers KSG iaitu Masterchef Shahriah Abdullah. Terharu gitu KSG apabila rakan tempat sekerja KSG sampaikan buah tangan daripada Kak Sha. Thanks Kak Sha, sorilah sebab lama tidak berkesempatan berjumpa dengan Kak Sha. Semoga Kak Sha dimurahkan rezeki ya! :)


Dalam beg itu ada macam-macam jenis biskut yang sedap2 :)

 Kepada yang nak jenguk blog Kak Sha, Boleh klik sini. Sebenarnya Kak Sha ada 5 Blog tau, yang ini adalah salah satu daripadanya :).

25 comments:

  1. share sikit makanan tu buat sahur.. hihi:)

    ReplyDelete
  2. bestnye dapat buah tangan dari kak sha

    ReplyDelete
  3. Hehehe.. Assalammualaikum dik... macam mana puasa? jangan kurus dah laa yaaa.. tak macho nanti heehe.. ala dik yang ko tunjuk buat apaa.. mangkuk aje yang nampak hahahaa.. apa pun beg tu cutekan.. terima kasih juga buatAshraf jejaka pujaan malaya.. cecewahhh... selamat berpuasa.. akak sibuk sekarang ni.. tak sempat nak BW... datang sini sebab ternampak beg cute tu heheheh.. tq dik.. all the best..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam kak.. Puasa ok.. kurus di siang hari, gemok di malam hari.. :)
      Thanks kak,beg tu sangat lawa dan comel.. berebut dengan adik-adik kat rumah ni.. :)

      Delete
  4. Wahh datang lagi.. dikkkk akak suka header adik yang cute tu!!!! tolong buatkan untuk akak satU!!!! untuk blogs Masak2 akak tu.. wah demand pulak ni hehehhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..thanks kak, yang ini orang buatkan..dia buat amal jariah bulan puasa ni.. :)

      Delete
  5. wahhh..untungla dapat hadiahh yea.. kak sha tu memang sporting n tak sombong taw..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya! Kak Sha sangat sporting tau.. senang kerja dengan dia.. :)

      Delete
  6. Replies
    1. Biskut puasa.. :)
      semua selamat dimakan tadi.. :)

      Delete
  7. wahhhhh...makanannn...hikhik....

    ReplyDelete
  8. untunglaa~ dapat biskut raye :DD

    ReplyDelete

Assalamualaikum! Hai! Terima Kasih kerana sudi meninggalkan jejak anda ;)